PriceRunners nye analyse, der er baseret på søgninger på priser og varer hos pris – og forbrugertjenesten, afslører at Elgigantens webshop endnu en gang kan bryste sig med titlen som den mest populære webshop. Det er tredje år i træk at Elgiganten.dk indtager førstepladsen.

Foruden Elgiganten bærer de øvrige topplaceringer præg af at det især er tablets, mobiler, elektronik og hårde hvidevarer, som de danske forbrugere søger priser på inden de foretager købene. I kronologisk rækkefølge efter Elgiganten.dk, er de mest populære netbutikker, ifølge selvsamme analyse, Bilka.dk, ComputerSalg.dk og Proshop.dk.

På listens sjetteplads finder man Fona, og netop elektronikkæden har samlet set haft den største vækst i det forgangne år. Mest bemærkelsesværdigt ved årets top 25 liste fra PriceRunner, er dog den store vækst i mængden af søgninger på priser og varer hos gør-det-selv butikkerne.

Forbrugerne nethandler skruer, søm og ledninger mm. som aldrig før. At byggemarkederne har fået godt fat i online forbrugerne ses ved at Frishop.dk, XL-BYG.dk, Silvan.dk og Davidsenshop.dk, alle har sikret sig en placering i top 20 på PriceRunners nye liste.

Kilde: www.detailfolk.dk