Teknologimastodonten er nu klar med deres første fysiske butik. Butikken, der kommer til at ligge i London, vil fremadrettet sælge både virtuelle og fysiske produkter.

Det startede som en søgemaskine, men er nu et teknologisk imperium med et hav af projekter af alverdens art. Nogle af de mere jordnære produkter stiller virksomheden nu til skue i deres første rigtige butik i London.

Tidligere har virksomheden haft midlertidige butikker i London såvel som i Australien, men med den nuværende faste butik åbnes op for at kunderne i et mere langsigtet perspektiv, vil kunne engagere sig i butikken på nye og innovative måder. Kundernes interaktion med teknologien vil således være i fokus og i butikken vil demonstreres apps, ligesom at kunderne får mulighed for at designe deres egne Googlelogoer, rejse kloden rundt på storskærm via programmet Google Earth og se film på Google Play samt Youtube, som Google købte tilbage i 2006. Desuden vil Google med butiksåbningen arrangere kurser om eksempelvis brug af virksomhedens produkter og internetsikkerhed, samt tilbyde undervisning for børn i basal programmering.

Googles nye butik bliver efter sigende placeret i den eksisterende butik Currys PC World på Tottenham Court Road i London, og den foreløbige strategi er at udvide med yderligere to butikker i byen.

Kilde: Business.dk