For rigtig mange er dagligvarekøb noget der optager tid, man synes kunne bruges bedre et andet sted. Derfor er indkøb også typisk noget der bare skal overstås, andre gange når man det slet ikke og aftensmaden eller frokosten, bliver en hurtigt knap så sund snack.

Walmart forsøger at løse dette problem. De arbejder nemlig på et nyt leveringsystem, hvor man trykt og sikkert kan få sine dagligvarer leveret direkte i køleskabet. Således man aldrig igen skal stresse over indkøb eller stå med et tomt køleskab.

Systemet fungerer således, at du bestiller dine dagligvarer online og er du ikke hjemme på leverings tidspunktet, kan buddet lukke sig ind vedhjælp af en smartlock. Denne smartlock giver buddet en en-gangs kode, som han kan bruge til at lukke sig selv ind med. Samtidig med at buddet lukker sig selv ind, modtager du en SMS på din telefon, der fortæller at buddet er i dit hjem. Her kan du også vælge at overvåge leveringen via en livevideo fra dit hjem. Når buddet har leveret varerne, sat dem i køleskabet og forladt hjemmet modtager du igen en besked, der fortæller at døren nu automatisk er låst. Du har altså selv kontrol over leveringen fra start til slut.

Selvfølgelig er det ikke alle der er interesseret i sådan et leveringssystem og det kræver nogle tekniske foranstaltninger. Men der er ingen tvivl om, at dette leveringssystem skaber convenience på et helt nyt niveau, som vil være med til, at forme detailhandlen i fremtiden.

Læs mere på walmart.com