Nu vil Zalando teste levering samme dag, som varen er bestilt.

Når man bestiller varer på nettet, er den eneste hage ved det, at der går et stykke tid, før man modtager sine varer. Det vil en af de største onlinebutikker nu lave om på. Virksomheden vil teste et koncept, hvor de leverer varen samme dag, hvis man bestiller inden klokken 16.00.

Der sker meget hos modegiganten Zalando i øjeblikket. I går kunne vi her på TØJ-portalen afsløre, at virksomheden vil opbygge et kæmpe logistikcenter. Og i dag melder Zalando ud, at de vil teste levering af varer samme dag, som man bestiller.

Zalando vil i starten teste den nye service i Berlin og Køln for udvalgte kunder. Kunderne skal bestille inden klokken 16.00 og vil så modtage varerne mellem klokken 19.00 og 21.00.

Håber på en hurtig udvidelse

I starten vil pakkerne blive leveret af Zalandos egne medarbejdere. Kundefeedback vil siden hen afgøre udviklingen af projektet.

Zalando meddeler, at pilotprojektet vil køre på ubestemt tid, men at man håber på en hurtig udvidelse, hvis virksomheden i de første dage eller uger finder ud af, at servicen er en succes. Er det tilfældet, forventes servicen at blive udvidet til andre større byer i Tyskland og Europa.

Kilde: Textilwirtschaft.de